1-29=Kesimpulan Atas Kesimpulan

“Kesimpulan Atas Kesimpulan” ataupun ungkapan ataupun frasa agung yang nilainya mengatasi segala kesimpulan ialah juga ibarat “philosophy leader”.

Frasa Agung ini dapat dicapai oleh manusia yang berfikiran luarbiasa dan sangat kompleks pemikirannya.

Rahsia pemikiran kompleks adalah diperlukan. Walaubagaimanapun, philosophy leader antara seorang dengan seorang yang lain mungkin berbeza atau ada juga persamaan.

Seven in one ialah nama utama philosophy leader saya. Di dalamnya ada philosophy leader bukan utama. Contohnya berkenaan petunjuk kebenaran. Ungkapan Agung Petunjuk Kebenaran ini yang menjadi philosophy leader bukan utama yang sehingga ini tiada yang dapat mengatasi nilainya ialah:

” Segala Kata-kata dan bukti telah dikalahkan dengan karamah serta mukjizat. Bahagian lebih rendah daripada ini ialah kejujuran sejati bersama segala kaedah yang dapat dan boleh dilakukan.Bahagian yang lebih rendah lagi ialah pelbagai yang banyak”.

Segala yang anda baca di atas adalah intipati terkini Love One In Seven bertarikh  17 mei 2018 (hari pertama puasa ramadan  tahun ini) untuk satu nama kesimpulan rahsianya yang telah tersebar di dunia sejak lebih 5 tahun lalu.

Sebenarnya, Ungkapan Agung Petunjuk Kebenaran di atas bersambung dan berkait juga dengan intipati di bawah👇👇

“Segala yang anda ketahui dan menyedarinya menjadi petanda yang meyakinkan bahawa Tuhan ialah Yang Maha Penyayang Lagi Pengasih yang justeru itu pasti akan mendatangkan petunjuk terbaik yang menyelesaikan masalah dalam mencari dan mendapatkan perkara yang benar dan bila anda melihat ada perkara yang anda lihat nilainya sebagai petunjuk tiada yang mengatasinya dalam tempoh yang sangat lama, maka itulah petunjuk kebenaran yang terjamin dan terbaik😄😊😌✔”.

Apakah perkara yang anda lihat nilainya sebagai petunjuk tiada yang mengatasinya dalam tempoh yang sangat lama sehingga ke hari ini????

Sila beri jawapan dalam tempoh 10 saat. Jika anda gagal beri jawapan yang betul, maka anda tidak pernah layak secara maksima untuk menilai diri anda dan diri orang lain. Bermula sekarang👇

1 saat
2
3
4
5
6
7
8
9saat
10
Berhenti.Jawapan ialah:
🔍
🔍
🔍
🔍
🔍
🔎
🔎
🔎
🔎
🔎

Jawapan👉 IMAM MAHDI!!!


2 thoughts on “1-29=Kesimpulan Atas Kesimpulan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s