1-3=Andainya Aku Pemerintah

Namun sebenarnya menjadi orang awam atau rakyat biasa adalah kenikmatan yang tulin, yang sebenar kerana kita akan merasa kebebasan yang maksima bagai beburung yang terbang ke sana-sini di angkasa.

So, apa yang akan ku rancangi?

Ini “dia”:👇👇👇😉

1😆Aku tidak akan biarkan negara Islam bayar hutang kepada bank dunia.Semua bunganya dikira sebagai sampah telah lupus.Kalau mereka paksa,mujahidin jihad sudah bersedia untuk mati syahid. Yang bakinya, yang bukan bunga, bukan dibayar tetapi dipulangkan walaupun nombor siri wang yang dipinjam tidak diketahui( Mungkin ini boleh dibuat??)

2😉Bank Dunia dipulaukan oleh negara Islam dan tidak dibenarkan menguasai orang Islam

3😅Sistem Perbankan Islam yang bercampur bidaah dihapuskan dan diganti dengan sistem yang selari dengan sistem perniagaan Islam Tulin

4😏Segala bentuk cukai (lesen dan sebagainya) dihapuskan kerana haram kewujudannya

5😊Bank jalankan perkhidmatan pinjaman tanpa ambil untung sedikitpun.Bank ada perniagaan halal seperti memiliki pasaraya-pasaraya. Dalam kes syarikat bank bermasalah, kerajaan boleh dicadangkan ambil-alih syarikat bank itu 100%.

6😄Kalau pinjam bank, bayaran ikut jumlah pinjam malah yang berhutang boleh minta bank kurangkan bayaran dengan halalkan atau sedekah saja sebahagian tertentu supaya tak perlu bayar balik.Malah bank tanpa diminta pun boleh mengurangkan bayaran.Contoh pinjam RM7 JUTA TAPI BOLEH BAYAR BALIK RM4 JUTA SAJA. INI DAH SELESAILAH BAYARAN

7☺Bank Dunia milik orang Islam dibina

8😆Negara Islam semua keluar dari PBB kerana ternyata PBB jadi alat musuh Islam melalui kuasa veto dan lainnya

9😉OIC dan negara Islam tidak akan patuh perundangan dunia yang tidak sesuai dengan Islam

10😂Orang kafir boleh memilih hukuman secara Islam dikenakan kepadanya atau tidak

11☺Segala konsep,sistem,perlembagaan,akta,budaya,amalan dikaji semula sejauh manakah sesuai dengan Islam.

12😀Sistem khalifah diwujudkan (aku kembali jadi rakyat)

13😆Sekolah tarekat & kesufian banyak dibina

14😂Tiada sukan dan permainan tetapi ada latihan perang seperti latihan bermain pedang dan berkuda

15😄Amalan berikhtilat dihapuskan seperti dengan ada pusat/tempat untuk wanita saja bekerja disitu dan lelaki ditempat khas lelaki termasuk ada laluan koridor untuk lelaki saja dan yang untuk wanita saja.Pusat pendidikan untuk lelaki saja (tenaga pengajar,staf dan pegawai semua lelaki) & untuk wanita saja dibina untuk mencegah ikhtilat yang diharamkan
16😀Hospital dan klinik untuk lelaki saja(termasuk staf dan pegawai) & hospital dan klinik untuk wanita saja atau ada bahagian wad/bilik/ruang/koridor/laluan untuk wanita saja.Tidak dibenarkan lelaki ambil bidang perbidanan,sakit puan melainkan sebagai penasihat saja dan tidak boleh lelaki menjawat jawatan atau melakukan kerja memeriksa dan merawat wanita yang bukan muhrimnya.Tidak dibenarkan wanita ambil bidang sakit tuan melainkan sebagai penasihat saja dan tidak boleh wanita menjawat jawatan atau melakukan kerja memeriksa dan merawat lelaki yang bukan muhrimnya.Wanita yang ingin bersalin hanya akan diperiksa, dirawat dan diurus oleh doktor wanita, jururawat wanita dan bidan wanita.Lelaki tidak dibenarkan mengurus itu semua.Wanita Islam lebih diutamakan berbanding wanita kafir. Peraturan ini untuk mengelakkan kejadian ambil kesempatan,pencabulan atas nama tugas konon dan sebagainya.Nafsu tetap menggoda walau wanita itu berdarah. Ini pernah terbukti dengan kenyataan apa yang diberitahu oleh seorang lelaki melayu (kakitangan kerajaan yang kerjanya merawat wanita yang sakit puan yang ada buat pembedahan berdarah terhadap wanita itu melibatkan rawatan terhadap bahagian seks wanita itu)kepada saya iaitu “kote” dia tegang 24jam akibat melihat bahagian wanita itu dan merawatnya!!! Juga kejadian mencabul ibu-ibu yang baru bersalin atas alasan praktikal perubatan (alasan tidak menasabah kerana teori sudah cukup,malah robot seperti getah boleh menggantikan wanita yang ingin bersalin).Klik permainan Mencabul wanita bersalin yang dibenarkan undang-undang Juga klik👉👉WanitaBersalinDibiusTanpaPerluAgarDoktorBolehMainDia???😈😋,Dan klik juga😥😨😠👉 http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2013/02/bila-bersalinkena-bl-juga-ke.html?m=1

17😆Wanita diwajibkan berpurdah bila di hadapan lelaki bukan muhrimnya.Jika wanita berdegil tak mahu menutup wajah,kepala dan seluruh tubuh,akan ku “tumbuk-tumbuk” mereka!!! Wanita yang suka berikhtilat,bertabaruj dan bersufur adalah wanita fasik dan tidak bermaruah😆😤😡 .

18😊Segala ilmu termasuk Islam dan teks pendidikan dan rujukan dikaji semula untuk kesan dan hapus pengaburan otak dan hapus bidaah dan kesesatan dan membetulkannya

19😆😂😉Program menqatar-dubai dilaksanakan iaitu program menjutawankan melayu 💰💲👈😆

20😂Penswastaan dihapuskan dengan kerajaan ambil alih semula.Pekerja syarikat milik kerajaan diberikan pencen.Maka,jika ada kilang kerajaan, pekerjanya ada pencen.Walaubagaimanapun pihak swasta boleh bergabung membantu dari segi modal dan kepakaran dan sebagainya tetapi syarikat itu tetap milik penuh kerajaan.
21😃Wang kertas dan syiling tiada gambar bernyawa. Pembelian dengan emas (sebagai ganti syiling dan wang kertas) dibenarkan juga mengikut syarat.
22😉Rakyat diberikan subsidi kuda,panah,busur,pedang,perisai dan diberikan latihan percuma perang dengan semua itu kerana hari kedatangan dajjal serta yakjuj dan makjuj sudah tersangat hampir.
23😃Penubuhan pusat “The Sensor of the truth” termasuk pusat utama yang menjadi penyelaras,pemimpin semua sensor of the truth di dunia.Pusat ini mencadangkan,menentukan teks pendidikan serta memantau penerbitan ulangan dan baru, mrnyenaraikan bidaah, kesesatan, ilmu yang cacat pincang, mengesan pengaburan otak dan membetulkan,memperbaiki kualiti dan sebagainya.
24😂Pertubuhan ala NATO Islam ditubuhkan,dinamakan sebagai Pertubuhan Mujahidin Buraqq.Bekas Presiden Iraq, Saddam Hussein pernah mengeluarkan idea ini.

25😊Seluruh pasukan komando pelbagai negara Islam digabungkan dalam kesatuan yang dinamakan panjian hitam .

26😉Segala aktiviti padang dihapuskan melainkan yang benar-benar perlu dan kecemasan.Aktiviti sukan dihapuskan kerana sukan bukan keperluan dan bukan kecemasan.

27😆Ladang tembakau dan kilang rokok dihapuskan kerana rokok adalah haram.


One thought on “1-3=Andainya Aku Pemerintah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s